O NAMA - UNITRAG doo
O NAMA

mrbrankobesevic.jpgOsnovna delatnost firme Unitrag doo je prevoz robe u međunarodnom drumskom transportu, a ova delatnost donela je 90 % ukupnog prošlogodišnjeg prometa. Osim prevozničkih, Unitrag doo pruža i ostale usluge iz oblasti logistike, međunarodne špedicije i servisa. Trgovina predstavlja sporednu delatnost, a u prodajnom asortimanu nalazi se prateća oprema za vozila i vozačko osoblje.   
 
Preduzeće Unitrag doo je osnovano u decembru 1992. godine a razvoj  je započet  na  tržištu Zapadne Evrope. Za manje od dve decenije prerastao je u kolektiv srednje veličine sa 120 stalno zaposlenih radnika u tri odvojene poslovne jedinice. Januara 2000. godine osnovana je Poslovna jedinica Međunarodna špedicija sa sedištem u Užicu, u ulici Miloša Obrenovića 2. Sa proširenjem i modernizacijom voznog parka, potreba  za  servisom inicira otvaranje poslovne jedinice autobaza Kosjerić, koja  pruza  usluge  tehničkog  pregleda i servisa, za sopstvene potrebe i za treća lica . Autobaza Kosjerić, kupljena je 22.07.2005. od autoprevoznog preduzeća Raketa Užice, a razvoj i unapređenje ovog postrojenja su prioriteti kompanije Unitrag.
 
Sa obnovom učešća Srbije u TIR sistemu, Unitrag doo 2003 godine među prvima u Srbiji svoje usluge plasira na rusko tržiste. Trenutno smo jedna od vodećih srpskih transportnih firmi na teritorijama država bivšeg Sovjetskog Saveza.
 
Od 2006 godine preduzeće Unitrag je ovlašćeni zastupnik Humbaur GmbH,  nemačkog  proizvođača  poluprikolica i prikolica različitih namena.
 
Prateći zahteve tržišta, vozni park se 2009 godine proširuje sa novim priključnim vozilima - hladnjačama i time UNITRAG doo u celosti upotpunjuje ponudu svojih usluga.
 
Od osnivanja firme na njenom čelu nalazi se generalni direktor Branko Bešević, najviše zaslužan za razvoj preduzeća. Vizija modernog pristupa poslovanju primenjena je u našoj firmi i ogleda se u odabiru kvalitetnog i stručnog kadra, savremenoj opremi i primeni najnovijih tehnologija, sve u cilju kvalitetnog ispunjenja zahteva klijenata firme.  
 
top_roadtransport_manager.gifČlanstva u asocijacijama, nagrade i priznanja  
 
Preduzeće Unitrag doo je član strukovne asocijacije Poslovno udruženje međunarodnih drumskih prevoznika Srbije. Ovo neprofitabilno udruženje formirano da okuplja sve  privatne prevoznike Srbije sa ciljem poboljšanja usluge u drumskom saobraćaju. Direktor našeg preduzeća gospodin Branko Bešević obavlja funkciju potpredsednika ovog udruženja.  
 
Naše preduzeće je dobitnik plakete za ostvarene rezultate u privdeđivanju u užičkom okrugu 2006. godine. Ovu prestižnu nagradu u oblasti poslovanja dodeljuje Regionalna privredna komora.  
 
Sredinom 2008 godine preduzeće Unitrag doo dobija Povelju Kapetan Miša Anastasijević.  
 
Decembra 2010 godine, Regionalna privredna komora dodeljuje gospodinu Branku Beševiću, vlasniku privrednog društva Unitrag doo, plaketu za rezultate u poslovanju I razvoju komorskog sistema.  
 
28. Decembra 2010 godine, privredna komora Srbije dodeljuje diplomu sa plaketom preduzeću Unitrag doo za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede kroz TIR system.  
 
Aprila 2011 godine u Ženevi, gospodin Branko Bešević od IRU (international road transport union) dobija priznanje: IRU AWARD FOR TOP ROAD TRANSPORT MANAGERS.  
 
U septembru 2011 gospodin Branko Bešević dobio je povelju grada Užica kao najuspešniji privrednik u regionu.  
 
 
Adrese filijala 
 
Sedište firme i komercijala su smešteni u kancelarijama u Užicu, u ulici Prote Milana Đurića 12
Poslovnica Špedicija nalazi se takođe u Užicu, na adresi Miloša Obrenovića 2.
Poslovnica Servis Kosjerić je locirana 60 kilometara od Užica, u Industrijskoj zoni BB u Kosjeriću.      
 
 
leadership_150px.jpgRukovodeći kadar
 
Dipl.ing saobraćaja Branko Bešević - Vlasnik i generalni direktor
Dipl.ing saobraćaja Novica Bešević - Vlasnik
Dragan Obradović - Direktor Špedicije
Dipl.ing saobraćaja Dejan Ljubičić - Direktor transporta
Ing.mašinstva Dragan Mijatović – poslovna jedinica servis Kosjerić
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011