HUMBAUR - UNITRAG doo
HUMBAUR

humbaur500000.jpgUnitrag doo je generalni zastupnik visokokvalitetnih nemačkih priključnih vozila marke Humbaur. Prikolice i poluprikolice su napravljene od visokokvalitetnih materijala što produžava njihov exploatacioni vek. U proizvodnji su korišćena inovativna tehnološka rešenja na kojima su radili najbolji nemački stručnjaci.
 
Kako naglašava lider kompanije Humbaur, Urlih Humbaur, izrada priključnih vozila tehnologijom toplog cinkovanja rama I spajanja zavrtnjima idelana za istočno-evropska tržišta na kojima se godišnje ne može prodati mnogo voznih jedinica.
 
Od septembra 2009 godine, u vlasništvo kompanije Humbaur ulazi i treća najveća evropska kompanija za proizvodnju priključnjih vozila- Kegel. Pod novom vlasničkom strukturom, Kegel kompanija je prevazišla finansijsku krizu i opet postavila zdrave temelje poslovanja.
 
Humbaur BIG ONE Type 1/Type 2 poluprikolice su upravo ono što vam je potrebno ukoliko prevozite velike količine robe. Visina unutrašnjeg dela od 2.7m i tovarni prostor veći od 90 m3 zadovoljiće i najzahtevnije korisnike.
 
Ukoliko Type 1/Type 2 poluprikolice ne zadovoljavaju vaše potrebe, Humbaur BIG ONE Type Mega sigurno hoće, jer predstavljaju jednu od najvećih i najkvalitetnijih poluprikolica na našem području.
  
Za više informacija posetite nas na adresi www.humbaur.rs
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011