POSLOVNA JEDINICA KOSJERIĆ - UNITRAG doo
POSLOVNA JEDINICA KOSJERIĆ

0165_200px.jpgPoslovna jedinica našeg kolektiva, Auto-baza Kosjerić je uredjena autobaza za vozni park preduzeća. Kompleks je opremljen za kompletno servisiranje teretnih vozila. Na dva hektara radne površine, i šest hiljada kvadratnih metara upotrebnog natkrivenog postrojenja u koju spadaju dve hale za servisiranje vozla, hala za tehnički pregled vozila i upravna zgrada.
 
U poslovnoj jedinici Autobaza Kosjerić u mogućnosti smo da pružimo sledeće usluge :
  •  tehnicki pregled putničkih i teretnih vozila
  •  kompletan servis putničkih i teretnih vozila
  •  auto-perionica
  •  stanica za snabdevanje gorivom
  •  prodaja rezervnih delova, ulja, maziva i autokozmetike
 
Specijalizovane servisne usluge :
  •  vulkanizera
  •  mehaničara
  •  bravara
  •  električara
 
Zadovoljstvo nam je da istaknemo da je naš servis u postupku dobijanja sertifikata kojim je potvrđeno da je postrojenje sasvim u skladu sa strogim evropskim pravilima o očuvanju životne sredine.  Tehnički pregled Kosjerić je i pored oštre konkurencije zadržao vodeću ulogu zahvaljujući kvalitetu usluge i saradnji sa Dunav osiguranjem. Servis je nastao iz potrebe za kvalitetnim održavanjem sopstvenih vozila, što je svojevrsna garancija naše usluge.
 
U razvojnim planovima firme, stoji da autobaza Kosjerić ima značajnu upotrebnu vrednost, i ključnu ulogu prilikom obuke vozačkog kadra za ekološku vožnju.               
Sa nabavkom nove opreme planirano je i otvaranje ovlašćenog servisa nekog od velikih svetskih proizvođača teretnih vozila, kao i dalje proširenje poslovanja u smeru prodaje pneumatika i delova. Za servis je u toku nabavka nove operme i postupak obuke postojećih kadrova, kako bi se što bolje i kvalitetnije pružila usluga redovnog održavanja vučnih vozila, ako i kompletno održavanje priključnih vozila HUMBAUR, za koje smo ovlašćeni prodavci i serviseri za područje Srbije.  
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011