MEĐUNARODNI TRANSPORT - UNITRAG doo
MEĐUNARODNI TRANSPORT

5174_200px.jpgMeđunarodni transport je osnovna delatnost firme Unitrag doo, kojom se uspešno bavimo preko 20 godina. Nudimo kompletne logističke usluge i prevoz robe “do vrata“ bilo gde na teritoriji Evrope ili Evro-Azije po konkurentnim cenama, uz proverenu sigurnost i vremensku preciznost.
 
Vršimo usluge zbirnog transporta po dogovoru i prevoz tereta van standardnih gabarita.  Naročito bi istakli brzinu transportnog procesa, koju vršimo vozilima sa udvojenom vozačkom posadom, ukoliko ima potrebe za istom.
 
Unitrag doo zapošljava preko 70 vrhunskih vozača, sa višegodišnjim iskustvom u međunarodnom transportu i koji su u neprekidnoj vezi sa bazom. Zapošljavanje mladog vozačkog kadra, edukacija i obuka vozačkog osoblja za ekološku vožnju (eco-driving), jesu primarni zadaci rukovodstva preduzeća. Vođeni vizijom energetski efikasnog voznog parka i sistema preduzeća u celini, u preduzeću Unitrag je juna 2010. godine organizovana trodnevna obuka vozača za ekološku vožnju pod pokroviteljstvom Renault Trucks. Rezultate obuke možete naći ovde.
 
Kao jedan od lidera, transportno preduzeće Unitrag čuva  temelje  zdrave  konkurencije, a  u  budućnosti  će  ostvarivanjem  međunarodne  saradnje  održavati  vodeću   ulogu   u održivom razvoju  svoje  delatnosti.  
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011