MEĐUNARODNA ŠPEDICIJA - UNITRAG doo
MEĐUNARODNA ŠPEDICIJA

5242_200px.jpgU okviru firme Unitrag doo od januara 2000. postoji i uspešno posluje Poslovna jedinica Špedicija, koja pruža usluge carinskog posredovanja pri uvozu i izvozu na teritoriji Srbije. Lokacijski smeštena nadomak carinskog skladišta u Užicu sa ciljem da ubrza i olakša sve papirološke poslove, za naše preduzće, kao i za treća lica. Poslovnica Špedicija inicijalno je osnovana za potrebe naše firme, a samo pet godina od osnivanja poslovnice čak 90 odsto usluga obavlja se za treća lica.
 
Poslovna jedinica Špedicija se bavi pretovarom i skladištenjem robe, distribucijom pošiljki širom Srbije kao i izradom dokumentacije potrebne za uvoz, izvoz i tranzit robe.
 
Dvadesetogodišnje iskustvo, velika mreža saradnika i detaljno poznavanje domaćih carinskih propisa, uz naš razrađen sistem obrade dokumenracije smanjićete vreme čekanja na carini, što čini Unitrag Špediciju idealnim rešenjem za Vas.  
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011