UNITRAG VOZNI PARK - UNITRAG doo
UNITRAG VOZNI PARK

5212_200px.jpgU svom  voznom  parku  preduzeće  Unitrag doo  poseduje  preko  160 vučnih i priključnih vozila, različite namene, na svim vozilima pogonski agregati su diesel motori Euro 5 , Euro  4 i Euro 3 standarda emisije štetnih gasova.
 
U našem voznom parku najzastupljenija su vozila marke Renault Trucks za koja posedujemo infomax  alat za praćenje načina exploatacije vozila. Svako  vozilo je  opremljeno sistemom za satelitsko praćenje (NTS),  poseduje  odgovarajuće  sertifikate  za  obavljanje međunarodnog  drumskog  prevoza  roba, TIR sertifikate,  CMR  osiguranje  kao i ADR sertifikate  za prevoz  opasnih materija.
 
Posedujemo poluprikolice proizvođača Shmitz, Schwartzmuller, Berger i naravno Humbaur za koje  smo  ovlašćeni  prodavci i seviseri  za  Srbiju. Neke od poluprikolica su opremljene opremom za kontejnerski saobraćaj.5158_200px.jpg
 
Početkom 2010. godine preduzeće Unitrag upotpunjuje vozni park sa 20 hladnjača za obavljanje prevoza pod temperaturnim režimom. Savremen   vozni  park  i  dovoljan   broj   pojedinačnih  i  CEMT  dozvola  omogućava  sklapanje  godišnjih  i  višegodišnjih   ugovora  kojima  se  Unitrag  doo obavezuje na  pouzdanu  i kvalitetnu saradnju .
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011