USLUGE - UNITRAG doo
USLUGE

Zbog raznolikosti usluga koje pružamo, firma Unitrag doo je podeljena u tri poslovne jedinice koje se u radu oslanjaju jedna na drugu i funkcionišu kao celina. Ovakva organizacija utiče na efikasnost i doprinosi smanjenju troškova, čime postižemo značajnu razliku u ceni nad konkurencijom.
 
Zajednička tačka svim uslugama ostvarenim kod kompanije Unitrag doo je stroga i stalna kontrola kvaliteta usluge, koja je jedinstvena za celu firmu. Naš menadžment stalno teži ostvarenju ciljeva zadatih standardom ISO 9001 i ISO 14001
 
5174_200px.jpgPoslovna jedinica Međunarodni Transport
  
Prevoz robe u drumskom saobraćaju na teritoriji Evrope i Azije. Prevoz opasnih materija, kontejnerski i zbirni prevoz, isporuka "do vrata" prevoz robe pod temperutarnim režimom itd. 
 
 
5242_200px.jpgPoslovna jedinica Unitrag Špedicija
 
Uvozno-izvozno posredovanje, skladištenje i carina. Smanjiite vreme koje vaša roba provede u carinskom magacinu. 

 
 


 
   
0165_200px.jpgPoslovna jedinica Autobaza Kosjerić
 
Kompletan servis teretnih i putničkih vozila, tehnički pregled, pranje i trajno održavanje. Sve za vozilo na jednom mestu, posebne pogodnosti firmama sa više vozila.
 
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011